Kreetu potilastukiohjelma Creon -potilaille | Creon

Olet poistumassa Creon.fi sivustolta.

Olet valinnut linkin, joka ohjautuu pois Creon.fi sivustolta. Valitse ’peruuta’ jos haluat pysyä sivustolla tai ’jatka’ jatkaaksesi eteenpäin
Kreetu potilastukiohjelma
Kreetu -potilastukiohjelmasta

Saadaksesi Creon-hoidosta parhaan hyödyn olemme kehittäneet avuksesi tukiohjelman yhteistyössä terveydenhuoltoyritys Adxto Oy:n kanssa. Ohjelma tarjoaa tukea hoitoon hoitajan puheluilla, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Adxto Oy vastaa ohjelman ylläpidosta ja Creonin myyntiluvan haltija BGP Products Oy sen kustannuksista. Tarkoituksemme on auttaa sinua toteuttamaan lääkehoitoasi oikein.

MITÄ KREETU – POTILASTUKIOHJELMA SISÄLTÄÄ?
Ohjelma kestää 10 kk ja se sisältää 2 puhelua hoitajalta, 7 tekstiviestiä ja 3 sähköpostiviestiä.

MITÄ OHJELMA ANTAA MINULLE POTILAANA?
Osallistumalla Kreetu –ohjelmaan autat itseäsi toteuttamaan lääkehoitoasi paremmin. Osallistumisesi ohjelmaan ei muuta sitä hoitoa, jonka saat sinua hoitavalta klinikalta tai terveydenhuollon yksiköstä. Kaikissa lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä sinun tulee ottaa yhteys lääkäriisi.

HENKILÖTIETOJEN REKISTERÖINNIN HYVÄKSYMINEN
Kreetu –ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja ilmaista. Halutessasi voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa syytä ilmoittamatta ja poistaa tietosi osallistujarekisteristä. Ohjelmasta kieltäytyminen ei vaikuta jatkohoitoosi.

Osallistumalla tähän ohjelmaan hyväksyt, että Adxto Oy tallentaa henkilötietojasi. Adxto toimii rekisterin ylläpitäjänä. Ohjelmassa antamasi tiedot on suojattu henkilötietojen käsittelystä sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti. Vain rekisterin ylläpitäjällä on suora pääsy tietoihin. Tietosi tallennetaan ohjelman tietokantaan, jonka avulla lääkehoidon tuki toteutetaan. Rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat: Adxto Oy, Biomedicum 2, Tukholmankatu 8 A, 00290 Helsinki.

Lue lisää tästä linkistä.